Prvi metri asfalta u selu Dragijevica

Gradjevinska sezona asfaltiranja lokalnih puteva u opštini Osečina završena je asfaltiranjem puta “Timotići” u selu Dragijevica.

Ne računajući državni put Valjevo -Osečina koji prolazi kroz ovo selo, juče su uradjeni prvi metri asfalta u Dragijevici.

Dan koji je dugo očekivan okupio je meštane ovog zaseoka, naročito starije koji su kako kažu mislili da ga neće dočekati.

“Danas u Dragijevici završavamo prvu fazu asfaltiranja puteva na teritoriji naše opštine koje finansira Republika Srbija preko “Puteva Srbije”, a radove izvodi PZP “Valjevo”. Početkom 2023. godine čim vremenski uslovi dozvole nastavljamo dalje i to upravo u Dragijevici, a zatim i u ostalim selima Osečine. Sreća koju vidim u očima gradjana gde god radimo je nemerljiva i daje veliki podstrek da u narednom periodu još više i bolje radimo i gradimo.

Veliko hvala državi i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je prepoznao problem putne infrastrukture koji imamo i održao svoje obećanje dato za Sajam šljiva ove godine”, istakao je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Check Also

Osaka kup okupio preko 600 mališana iz celog regiona

Na fudbalskim terenima SC Osečina 08. 09. Juna uspešno je održan “I Osaka kup” u …