ZAVRŠENA JEDNA FAZA DOGRADNJE SPORTSKOG CENTRA “OSEČINA”

Građevinska sezona završena je okončanjem jedne faze radova u Sportskom centru.

Završeni su spoljašnji radovi, zidne obloge i stolarija. Poslednja dva meseca za radove je izdvojeno 3 miliona dinara iz budžeta opštine Osečina. Pored dogradnje objekta, urađena je i zamena reflektora u sportskoj hali posle 32 godine.

Prilikom obilaska radova, predsednik opštine Nikola Tomić i zamenica predsednika Biljana Mićić, izrazili su zadovoljstvo završetkom jedne faze ovog važnog i značajnog objekta.

“Bilo je neophodno preduzeti hitne intervencije i nastaviti sa radovima koji su započeti pre dve godine i tada je opština izdvojila 6 miliona dinara iz budžeta za jedan deo radova. Ustanova u kojoj se realizuju aktivnosti koje su od vitalnog značaja za rast dece i razvoj omladine, kao i rekreacije odraslih, mora da ispunjava savremene standarde u pogledu građevinskog objekta i opremljenosti. Završetkom radova na spoljašnjem delu, stvoreni su uslovi za nastavak radova i u zimskom periodu. Novi deo objekta izgrađen je u tri nivoa, što će unaprediti uslove rada i povećati mogućnost uporednog održavanja aktivnosti”, rekao je predsednik opštine Nikola Tomić.
Po rečima direktora SC Osečina, dr Dragana Perišića, prvi nivo je planiran za svlačionice, drugi nivo za fitnes salu, dok će na trećem nivou biti smeštajni prostor, sobe za boravak dece i sportista. Takođe, ističe i kontinuiranost u radu, kao i sreću koju je imao Sportski centar, da promena vlasti nije uticala na promenu rukovodstva i organizacije rada.
Razgovarano je i o tekućim aktivnostima i planovima koji će se realizovati u narednom periodu.

Check Also

Sportski centar Dom zdravlja Nis petrol odbranio titulu na Radnickim sportskim igrama 2024.

Završene su Radničke Sportske igre 2024. godine u malom fudbalu za muškarce. Naši sugradjani mogli …