Uslovi korišćenja portala

Podgorac info posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Podgorac.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje ovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sadržaj je u isključivom i potpunom su vlasništvu portala Podgorac.info. Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na portalu Podgorac.info predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i verujemo da su tačni. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Portal ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Podgorac.info. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Podgorac.info na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Podgorac.info zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila.

Korišćenjem portala dajete saglasnost na gore navedene uslove korišćenja.