1200 “LJUBIČASTIH” PAKETA POMOĆI

Nastavljajući društveno odgovorni koncept svog poslovanja i delovanja – kompanija „Europrom“ će i na izmaku 2023. godine realizovati aktivnost „Ljubičasti paketi pomoći“.
Svesni da je godina koja je na izmaku posebno bila teška socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama – “Europrom” je doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 prehrambenih paketa pomoći.

Pomenuti paketi biće raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte, i to po sledećem rasporedu:

Opština Valjevo 450 paketa
Opština Lajkovac 100 paketa
Opština Mionica 100 paketa
Opština Osečina 100 paketa
Opština Kosjerić 100 paketa
Opština Krupanj 100 paketa
Opština Loznica 100 paketa
Opština Ub 50 paketa
Opština Koceljeva 100 paketa

Pomenuta akcija biće sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine.
Navedena organizacija će u svakoj od navedenih opština tokom decembra 2023. godine podeliti „ljubičaste“ pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama iz pomenute opštine po svojoj evidenciji i rasporedu.

Bojana Perić, direktor marketinga kompanije „Europrom“, o akciji:
„Zahvaljujem se Crvenom Krstu svih navedenih 9 opština na zajedničkoj saradnji u ovoj akciji – koju negujemo i realizujemo nekoliko godina unazad. Nadam se i verujem da ćemo onima kojima je to najpotrebnije učiniti kraj ove godine lakšim i lepšim“.

Check Also

Radno vreme “Europrom”-a za praznike

radno vreme objekata “Europroma” za praznike: PETAК, 14.04.2023. – SVI OBJEКTI DO 19 Č SUBOTA, …