KMF BRAĆA NEDIĆ NANELA PRVI PORAZ EKIPI IZ BAJINE BAŠTE

KMF Braća Nedić – KMF Bajina Bašta 6-4 ( 4-2 )

U utakmici u kojoj je prštalo na obe strane, vidjen je odličan futsal i na kraju pobeda domaćina.

Naša ekipa je krenula silovito i vrlo brzo povela. Prvo je gol postigao Mrkonjić, a ubrzo i Andrić posle lepog prodora Mladenovića. Gosti se vraćaju posle dobre akcije, a zatim i posle udarca sa 10 metara, 2-2. Andrić udarcem u blizi ugao postize gol za 3-2. To je uradio i Mitrović kada su svi očekivali dodavanje na drugu stativu, 4-2. To je i rezultat prvog poluvremena. Treba napomenuti i to da gosti nisu iskoristili dva udarca sa 10 metara, tacnije Savić je uspeo te udarce da odbrani.

U drugom poluvremenu gosti kreću dosta ofanzivnije i uspevaju da dodju do trećeg gola posle penala, 4-3. U zadnjem minutu utakmice domaći ostaju sa igračem manje, pocrveneo je Mladenović posle brutalnog starta nad protivničkim igračem. To je ujedno bio i šesti prekršaj za domaće. Ponovo udarac brani Savić. Ipak naša ekipa nije izdržala sa 4 igrača u polju i 50 sekundi do kraja dolazi do poravnanja, 4-4. Vrlo brzo, lopta pogadja u ruku jednog od igrača gostiju, što je ujedno bio i šesti prekršaj. Siguran sa 10 metara bio je Mrkonjić koji je pogodio desne rašlje gola gostiju, 5-4. Velika radost za domaće. Gosti kreću na sve ili ništa i to im se obilo o glavu, jer Savić sa celog terena pogadja za konačnih 6-4.

Ovo je bila utakmica zbog koje gledaoci dolaze u dvorane. Nadamo se da će biti još ovako uzbudljivih utakmica i velikih pobeda kao što je ova, jer nije mala stvar pobediti ovako dobru ekipu iz Bajine Bašte kojoj ovom prilikom čestitamo na fer i korektnoj borbi i već osvojenom prvom mestu. 

www.srbijasport.net

Check Also

Pet golova za poluvreme: Osečina pregazila Rađevac u derbiju

Da je pre meča napravljena anketa sa pitanjem: “Kakav rezultat očekujete?”, sigurni smo da ni …