U Osečini se radi i gradi: nastavljeno asfaltiranje lokalnih puteva

Nakon asfaltiranja opštinskog puta u Gornjem Crniljevu koji spaja Vlašić sa spomen kompleksom Pilota Milenka Pavlovića nastavljeno je asfaltiranje lokalnih puteva na teritoriji opštine Osečina.

“Kilometar po kilometar uređujemo našu opštinu. Cilj nam je da stignemo do svakog domaćina, jer želimo da naši meštani imaju pristojne uslove za život. Do sada je asfaltiran opštinski put u Gornjem Crniljevu, zatim kilometar puta uz Oraje i Poljane u selu Plužac. Asfaltiran je put uz Presku u selu Carina i deo opštinskog puta od prodavnice do raskrsnice za Periće. U varošici je konačno asfaltirana Ulica Svetog Save, preostali neuređeni deo ulice Ostenjački put kao i krak ka Gačićima na Ostružanjskom putu.

U Mesnoj zajednici Dragodol asfaltiran je put za Neškoviće i Jevtiće, u MZ Bastav deo opštinskog puta Tešmanov konak ka Beloj Crkvi u dužini od 1,5 km. U toku su radovi na asfaltiranju dela opštinskog puta Bela Crkva ka školi u Belotiću u dužini od 2 km, a nakon toga započeće radovi na rekonstrukciji opštinskog puta u Lopatnju, od škole u Ostružnju do Vučaka. Koristimo lepe vreme da što više uradimo, a u planu je da se radovi nastave na proleće “, izjavio je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …