Nastavlja se izgradnja obilaznice: od Ministarstva privrede 38 miliona

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva privrede, nastaviće se izgradnja obilaznice i povezivanje drzavnog puta Valjevo – Loznica sa poslovnom zonom u opštini Osečina.

DCIM\100MEDIA\DJI_0507.JPG

Ukupna vrednost investicije je 46.624.244,12 dinara, od čega su sredstva Ministarstva privrede 38.724.244,12 din, dok je učešće opštine Osečina 7.900.000 dinara.


“Izgradnjom obilaznice stvaramo uslove za ravnomeran razvoj i napredak lokalne zajednice. Sredstva su značajna jer ćemo povezati započetu putnu infrastrukturu sa poslovnom infrastrukturom. Za razvoj industrijske zone, putna infrastruktura mora biti potpuno obezbeđena, što upravo i činimo.
Uporedo sa izgradnjom obilaznice, biće asfaltirana dva putna pravca po 500m, put prema Krstićima i put prema Nikolićima.
Ponosan sam što se Osečina razvija, zahvaljujući vrednom timu ljudi i besprekornoj podršci predsednika Republike i Vlade Republike Srbije.


Naši prioritetni ciljevi su putevi, vodosnabdevanje, snabdevanje električnom energijom i otvaranje novih radnih mesta”, istakao je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Check Also

Razdragani mališani pokazali humanost na prvom “Čep festu” u Osečini

Udruženje Čep za hendikep u saradnji sa Obrazovno -vaspitnim centrom “Braća Nedić, Predškolskom ustanovom ”Lane” …