Nastavlja se izgradnja obilaznice: od Ministarstva privrede 38 miliona

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva privrede, nastaviće se izgradnja obilaznice i povezivanje drzavnog puta Valjevo – Loznica sa poslovnom zonom u opštini Osečina.

DCIM\100MEDIA\DJI_0507.JPG

Ukupna vrednost investicije je 46.624.244,12 dinara, od čega su sredstva Ministarstva privrede 38.724.244,12 din, dok je učešće opštine Osečina 7.900.000 dinara.


“Izgradnjom obilaznice stvaramo uslove za ravnomeran razvoj i napredak lokalne zajednice. Sredstva su značajna jer ćemo povezati započetu putnu infrastrukturu sa poslovnom infrastrukturom. Za razvoj industrijske zone, putna infrastruktura mora biti potpuno obezbeđena, što upravo i činimo.
Uporedo sa izgradnjom obilaznice, biće asfaltirana dva putna pravca po 500m, put prema Krstićima i put prema Nikolićima.
Ponosan sam što se Osečina razvija, zahvaljujući vrednom timu ljudi i besprekornoj podršci predsednika Republike i Vlade Republike Srbije.


Naši prioritetni ciljevi su putevi, vodosnabdevanje, snabdevanje električnom energijom i otvaranje novih radnih mesta”, istakao je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Check Also

Osaka kup okupio preko 600 mališana iz celog regiona

Na fudbalskim terenima SC Osečina 08. 09. Juna uspešno je održan “I Osaka kup” u …