UČEŠĆE GRAĐANA U SPORTSKOM ŽIVOTU ZAJEDNICE

Juče, 25.07.2022. god. održan je sastanak predsednika opštine Osečina, Nikole Tomića i predstavnika sportskog udruženja „Run4Fun“, koje promoviše ekstremne sportove, planinarenje, biciklizam, atletiku.

Osnivači sportskog udruženja „Run4Fun“, Milan Petrović i Filip Nikolić iz Osečine, učesnici su brojnih sportskih manifestacija sa izuzetnim rezultatima i posvećenošću, što je i bilo pokretač za osnivanje udruženja.Tokom sastanka vođen je konstruktivan dijalog o planovima i implemantaciji istih na teritoriji opštine Osečina.

„Kao donosilac odluka i predsednik opštine Osečina, spreman sam da saslušam, uvažim i podržim predloge i aktivnosti koje pokreću građani opštine, a koji doprinose javnom interesu, promociji, afirmaciji, javnom zdravlju i slično, a što podiže kvalitet života svima u lokalnoj zajednici. Na osnovu impozantne lične karte udruženja, uverio sam se u zdrave ideje i lične uspehe osnivača udruženja. Milan i Filip su predstavljali sebe, svoje porodice i opštinu iz koje potiču, na više od 50 maratona i polumaratona, ultra distance i planinskih trka, u brojnim gradovima naše, kao i susednih država. Na putu ostvarenja imali su finansijsku podršku Sportskog saveza, Sportskg centra, privrednih subjekata „Kostić i sin“, „Marić komerc“, kao i fizičkih lica, a od sada će imati podršku i opštine Osečina.

Razgovarali smo o organizaciji trke gde će na terenu biti vidne vaspitne i obrazovne funkcije sporta, fer pleja, razumevanja, tolerancije i odgovornosti što je potrebno u svim oblastima života”, izjavio je predsednik opštine Nikola Tomić.

Predsednik opštine osnivačima udruženja „Run4Fun“, je poželeo uspeh i dobre rezultate u narednim sportskim manifestacijama.

Check Also

Pet golova za poluvreme: Osečina pregazila Rađevac u derbiju

Da je pre meča napravljena anketa sa pitanjem: “Kakav rezultat očekujete?”, sigurni smo da ni …