Povodom Dana policije opštini Osečina dodeljena zahvalnica za uspešnu saradnju

U poslednje dve godine saradnja Policijske stanice Osečina i opštine Osečina podignuta je na jedan zavidan nivo u svim oblastima.
Partnerski odnos, uzajamno poštovanje i uvažavanje, zajedničko angažovanje na najtežim izazovima (vanredne situacije usled elemenatranih nepogoda – poplave, snežni nanosi i dr.), primer je dobre prakse saradnje.

Povodom Dana policije, a na predlog načelnika PS Osečina, Vladana Živanovića i uz saglasnost načelnika PU Valjevo, opštini Osečina dodeljena je pisana zahvalnica od Ministarstva unutrašnjih poslova RS, za uspešnu saradnju.


“Ovakva saradnja izmedju dve institucije i uzajamno uvažavanje može poslužiti kao primer mnogima i siguran je garant bezbednosti građana naše Opštine”, izjavio je načelnik PS Osečina, Vladan Živanović.

“Zahvaljujem se pripadnicima MUPa – Policijskoj upravi u Valjevu i Policijskoj stanici Osečina što su nas svrstali među retke institucije i istaknute pojedince kojima se na ovaj način, godinama unazad na Dan policije zahvaljuju. Nastavićemo dobru saradnju jer samo u kući gde vlada sloga može biti napretka”, izjavio je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Check Also

Pet golova za poluvreme: Osečina pregazila Rađevac u derbiju

Da je pre meča napravljena anketa sa pitanjem: “Kakav rezultat očekujete?”, sigurni smo da ni …