Povodom Dana policije opštini Osečina dodeljena zahvalnica za uspešnu saradnju

U poslednje dve godine saradnja Policijske stanice Osečina i opštine Osečina podignuta je na jedan zavidan nivo u svim oblastima.
Partnerski odnos, uzajamno poštovanje i uvažavanje, zajedničko angažovanje na najtežim izazovima (vanredne situacije usled elemenatranih nepogoda – poplave, snežni nanosi i dr.), primer je dobre prakse saradnje.

Povodom Dana policije, a na predlog načelnika PS Osečina, Vladana Živanovića i uz saglasnost načelnika PU Valjevo, opštini Osečina dodeljena je pisana zahvalnica od Ministarstva unutrašnjih poslova RS, za uspešnu saradnju.


“Ovakva saradnja izmedju dve institucije i uzajamno uvažavanje može poslužiti kao primer mnogima i siguran je garant bezbednosti građana naše Opštine”, izjavio je načelnik PS Osečina, Vladan Živanović.

“Zahvaljujem se pripadnicima MUPa – Policijskoj upravi u Valjevu i Policijskoj stanici Osečina što su nas svrstali među retke institucije i istaknute pojedince kojima se na ovaj način, godinama unazad na Dan policije zahvaljuju. Nastavićemo dobru saradnju jer samo u kući gde vlada sloga može biti napretka”, izjavio je predsednik opštine Osečina, Nikola Tomić.

Check Also

Osaka kup okupio preko 600 mališana iz celog regiona

Na fudbalskim terenima SC Osečina 08. 09. Juna uspešno je održan “I Osaka kup” u …