Slučajan previd GG “Pokreni se”?

Cilj portala PODGORAC.INFO je nepristrasno i nezavisno izveštavanje o dešavanjima u našoj opštini iz raznih oblasti od značaja za naše sugrađane, od kulture, ekologije, privrede, pa sve do sporta.

Neutralnim izveštavanjem se trudimo da ne ulazimo u političke konfrontacije sa bilo kojom strankom ili drugom vrstom političke organizacije, a za posledicu toga izloženi smo gotovo svakodnevnim napadima. Jedan od takvih napada došao je od grupe građana „Pokreni se“. U njihovom najnovijem saopštenju optužuju portal PODGORAC.INFO da širi dezinformacije i da nije želeo da objavi njihov odgovor na saopštenje direktora TO „Podgorina“ Dragana Popovića.

Na njihov zahtev za objavu saopštenja odgovorili smo da nam isto saopštenje dostave sa pečatom i potpisom, zbog autentičnosti.

Nikakav odgovor nismo dobili. Kasnije u toku dana grupa je na svojoj stranici na Facebook-u izdala saopštenje kako mi nećemo da objavimo njihovo saopštenje i pri tom su nas optužili kako dezinformišemo građane!?

Iz svega navedenog može se zaključiti da navedenoj grupi uopšte nije ni bio cilj da se saopštenje objavi, već da oni objave još jedno od svojih saopštenja i da optuže naš portal za pristrasnost i dezinformisanje građana.

Pozivamo GG „Pokreni se“ da priznaju grešku i da se izvine za izrečene neistine i da se posvete radu i unapređenju života u našem mestu, jer to nam je, nadamo se, zajednički cilj.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …