Otvoren novi restoran u Osečini: Vrhunska hrana uz prijatan ambijent garantuje odličan provod

Juče je počeo sa radom Restoran bar “Osaka” u samom centru Osečine. 

U prelepom i sa ukusom uredjenom ambijentu sinoć su se mogle videti sve generacije koje su uživale u izvrsnoj hrani i piću uz popularnog DJ Hoffmana.


Ova porodična firma koja se do sada bavila trgovinom proširila je svoju delatnost i na ugostiteljstvo i na ovaj način zaokružila svoje  poslovanje. 

Po rečima direktora firme, Zorana Živanovića, otvaranjem restorana Osečina je dobila novo mesto za druženje sa prijateljima, porodicom, kolegama, partnerima.

“Osaka doo”, je  preduzeće koje je  osnovano 2006. god kao trgovinsko preduzeće koje u sklopu sistema ima šest maloprodajnih objekata od kojih četiri u Osečini, jedno u Peckoj i jedno u Donjem Crniljevu ( Opština Koceljeva).
Od sedam zaposlenih na početku rada, 2021. god dosli smo do broja 40. Od 22. jula, proširili smo delatnost otvorivši restoran bar na adresi Karadjordjeva 125.
Objekat ima 200 kvadrata i zaposleno  je deset mladih ljudi, tako da se broj zaposlenih popeo na 50.

Pošto Osečina duži niz godina nema mesto koje ce biti reperezentativno za sve uzraste i koje može da ugosti sve naše meštane od 7 do 77 god., odlučili smo se za koncept restorana, bara, ekspres restorana… Našim gradjanima želimo da omogućimo kvalitetan obrok po pristupačnim cenama. U ponudi pored klasičnih jela za doručak i ručak imamo gotova jela koja se mogu služiti za poneti. Radno vreme restorana je od 07h – 23h. 

Do 11h se služe jela za doručak a od 11h kreće ponuda gotovih jela.
Od velike ponude gotovih jela svaki dan na meniju su tri jela koja služimo našim gostima. 

Osečina zaslužuje mesto koje će biti za sve i za svakoga i u kojem će se svi naši gosti osećati prijatno”, istakao je Zoran Živanović.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …