Na izgradnji obilaznice i saobraćajnica u Piskavicama radi se punom parom

Predsednik opštine Osečina Nikola Tomić, obišao je radove na izgradnji obilaznice, koji su započeti protekle sedmice.
„Infrastrukturni radovi izgradnje obilaznice, imaju ogroman značaj ne samo za građane opštine Osečina, već će predstavljati olakšicu za korisnike transportnog saobraćaja, podizanju kapaciteta industrijske i saobraćajne infrastrukture varošice Osečina.

Dugo godina se čekalo na nastavak radova, bilo je određenih prepreka koji su nas često vraćali na početak. Zahvaljujući timu predanih i stručnih ljudi, naporima rukovodstva opštine, uspeli smo da započnemo radove.
Radovi na izgradnji dela obilaznice, teku dobrom dinamikom u skladu sa planom izgradnje.

Na delu pristupnih saobraćajnica do sada su odrađeni pripremni radovi na prioritetu 4. (ka Nikolićima) i postavljanje betonskih objekata-kanaleta za odvodjenje površinskih voda; na prioritetu 1. (ka restoranu Jančić) odradjeni su zemljani i pripremni radovi do početka pripreme za asfaltiranje.

Što se tiče radova na izgradnji dela obilaznice do sada su odrađjeni zemljani radovi do nivoa postavljanja kanalizacionih cevi.
Zadovoljan sam, baš kao što su zadovoljni i meštani ovog naselja. Rešavamo značajan projekat koji će olakšati i unaprediti tok saobraćaja”, izjavio je predsednik Tomić.

Povoljan geografski položaj opštine Osečina, završetkom obilaznice podići će nivo bezbednosti putničkog i pešačkog saobraćaja i povezivanje industrijske zone sa saobraćajnom infrastrukturom.

Из серијала Глас Подгорине. Пројекат је суфинансиран из буџета Општине Осечина. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …