SASTANAK SA MINISTROM BEZ PORTFELjA NOVICOM TONČEV

Delegacija opštine Osečina koju su činili predsednik opštine Nikola Tomić, direktor TO “Podgorina” Dragan Popović i direktor OVC “Osečina” Zoran Petrović, sastali su se u Vladi Republike Srbije sa Novicom Tončev, ministrom bez portfelja.

Povod posete bio je pored predstavljanja razvojnih, turističkih, kulturnih, obrazovnih, proizvodnih i drugih potencijala opštine Osečina i sagledavanje mogućnosti pomoći ministarstva Podgorini.

“Opština Osečina spada u treću grupu razvijenosti. Težimo ka višem stepenu i stvaranju povoljnijih uslova za život naših građana. Stanje razvijenosti jedinice lokalne samouprave, dogradnja i rekonstrukcija objekata, uređenje putne infrastrukture, podsticanje razvoja ruralne politike, u ovom trenutku je pokazatelj koji nam govori da ovakvim radom možemo obezbediti bolje uslove za život naših građana. Uz podršku predsednika Aleksandra Vučića, ministarstava Vlade Republike Srbije i udruženih napora lokalne samouprave, nastavićemo da se borimo i omogućimo veći stepen razvoja privrede, a samim tim i više radnih mesta, što nam je u ovom trenutku prioritet”, izjavio je predsednik Tomić.

Ministar bez portfelja Novica Tončev je ukazao na važne smernice koje će doprineti razvijenosti opštine Osečina.
Takođe, ministar je obećao da će sa saradnicima posetiti opštinu.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …