Sramno suđenje odlučilo pobednika u Valjevu: KMF Bezbednost-KMF Braća Nedić 4-3(1-2)

Utakmica je bila sa puno naboja i dosta sudijskih grešaka. Domaćin je stizao prednost naših momaka čak 3 puta i na kraju uspeo da pobedi 4 sekunde pre kraja iz kaznenog udarca sa 10 metara.

Dobro je počelo za naše momke, Bogdanović je iskoristio loš tajming za izmenu domaćina i špicem sa 10 metara pogodio bliži ugao, 0-1. Domaćin se vraća, jedan udarac iskosa, Savić je mogao bolje, lopta se odbila do kapitena domaćih koji je šalje u mrežu za 1-1. Ubrzo su obe ekipe napravile po 5 prekršaja, za to su zaslužne i sudije koje tokom celog meča nisu imali isti kriterijum, pogotovo u drugom poluvremenu. Domaćin 3 minuta pre kraja poluvremena pravi šesti prekršaj, siguran sa 10 metara bio je Jovanović. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena, 1-2. Već u prvih 5 minuta sudijski par iz Lajkovca svira 5 prekršaja našim momcima što je ekipu nateralo da igra bukvalno bez najmanjeg kontakta. Bezbednost dolazi do poravnanja iz kaznenog udarca (igra rukom u 6 metara). Naši momci su nakon gola igrali dobro i stvorili dosta dobrih šansi. Epilog svega toga je novo vodjstvo, ponovo je strelac bio Bogdanović, 2-3. Nakon toga sudije sviraju sedmi prekršaj našoj ekipi, domaćin pogadja stativu. Ubrzo još jedan koji je bio dovoljan za 3-3.

Dva minuta pre kraja domaći golman igra rukom van 6 metara, lopta je išla u gol, ali sudija pokazuje samo žuti karton. Minut pre kraja golman domaćih dobija drugi žuti karton, posle brutalnog starta nad Jovanovićem. Naša ekipa je napala sa igračem više i 4 sekunde pre kraja Jovanović postiže pogodak, jedan sudija pokazuje centar a drugi posle 5 sekundi svira igranje rukom. Sramna odluka, jer ruka nije bila. To je automatski bio osmi prekršaj za naše momke i umesto da slavimo u Valjevu, primamo pogodak i završavamo utakmicu porazom.

Sledeću utakmicu igramo na našem terenu protiv Fleša. Utakmica je na programu u utorak u 20h30min u hali SC Osečina.

Check Also

Pet golova za poluvreme: Osečina pregazila Rađevac u derbiju

Da je pre meča napravljena anketa sa pitanjem: “Kakav rezultat očekujete?”, sigurni smo da ni …