BORBENOM IGROM DO POBEDE: KMF Braća Nedić – KMF Zlatibor 5-1

КMF Braća Nedić: Savić – Mladenović, Mrkonjić (kap.), Bogdanović, Jovanović, Nikolić, Ignjatović, Bajić, Mitrović, Andrić, Simić i Bradonjić.

КMF Zlatibor: Кutlešić(kap) – Marić, Zeković, Dragović, Ljubojević, Petrović i Кostadinović. 

Strelci: Bogdanović u 2., Andrić u 23., Mladenović u 24., Mitrović u 27. i Mrkonjić u 35. za КMF Braća Nedić, a Dragović u 36. za КMF Zlatibor.

U nastavku prvenstva, regionalne futsal lige zapad – grupa A, KMF Braća Nedić – Osecina, u punom sastavu dočekala je oslabljenog favorita KMF Zlatibor iz Čajetine.

Domaća ekipa je borbenom, disciplinovanom i organizovanom igrom uspela da pobedi solidnu ekipu iz Čajetine. Već na samom početku meča, Bogdanović je nagovestio slavlje udarcem pod prečku sa oko 7 metara, 1:0. Taj gol je doneo ogromno samopouzdanje našoj ekipi, to svedoče i samo 2 poluprilike za goste u prvom delu igre.

Drugi deo je doneo dosta prilika na obe strane. Gosti su u ovom delu, u nekim trenucima, imali i veći posed lopte, ali bez realizacije. U 23.minutu Andrić iz kontranapada sjajnim prizemnim udarcem pogađa sam ugao gola Кutlešića, 2:0. Gosti su odmah krenuli na sve ili ništa, sa 5 igrača u polju, ali naša odbrana i golman Savić su uspeli da neutrališu sve napade. Na 3:0 povisio je Mladenović, lepim pogotkom u dalji ugao. Gosti i dalje rizikuju, što kažnjava Mitrović, preciznim udarcem pogodio je praznu mrežu sa 30 metara, 4:0. Mrkonjić iz lepe akcije postiže gol za 5:0.

Počasni pogodak za goste postigao je Dragović, igrao se 36.minut igre. Mogli su gosti i do drugog gola, ali je Savić odbranio udarac sa 10 metara svom kolegi Кutlešiću.

Gostima čestitamo na borbi i fer i korektnoj igri. Naša ekipa sledeću utakmicu igra narednog  vikenda sa ekipom КMF Bezbednost iz Valjeva, takođe kao domaćin.

Check Also

Spektakl na otvaranju polusezone: OFK Osečina pregazila Lajkovčane na prolećnoj premijeri

Možda i jedan od najboljih dana od kako se igra fudbal u Osečini. Od samog …