KMF Braća Nedić dva kola pre kraja postao šampion: Dodela pehara u ponedeljak pred domaćim navijačima

Samo 4 godine nakon osnivanja ,klub malog fudbala plasirao se u viši rang i to osvojivši ligu dva kola pre kraja. Prethodnog ponedeljka, naši momci su na gostovanju savladali KMF Amadeus iz Valjeva rezultatom 5:1 i tako matematički potvrdili prvo mesto. Ali ova pobeda bila je samo šlag na tortu ove sezone. Momci su  cele sezone igrali više nego odlično i zasluženo došli do trofeja koji na sledećem meču stiže u Osečinu.

Naime, u ponedeljak 8. aprila KMF Braća Nedić dočekaće KMF Desetku iz Šapca u hali sportskog centra Osečina u 20 časova i tom prilikom će im biti uručen trofej za prvaka regionalne futsal lige zapad (grupa B). Osim samog meča i dodele trofeja, kao deo šampionske večeri od 18 i 45 odigraće se utakmica između naših malih fudbalera 2018. i 2019. godište, a nešto kasnije od 19 i 10 nastupiće dečaci 2017. i 2016. godište. KMF Braća Nedić poziva sve navijače, sugrađane i sve ljubitelje fudbala da dođu i zajedno sa ekipom proslave uspeh i uživaju u još malo dobrog fudbala, ali i da svi zajedno podržimo naše mlade nade.

Klub se na društvenim mrežama zahvalio kako navijačima na podršci, tako i svim bivšim i sadašnjim igračima, ali i upravi kluba koju čine  Dragan Mićić, Zoran Janković, Veličko Petrović, kao i treneru Zoranu Pavloviću, sekretaru Nikoli Bajiću fizioterapeutima Nikoli Milisavljeviću i Filipu Nikoliću.

Takođe su se zahvalili i prijateljima kluba koji su tu od samog početka, a to su: ZONED, CANE, STENIKPLAST, IVANOVIĆ PLAST, TEOPLASTING, IDJ PHOTO ,MM TEHNO, LUX CAFFE, CAFFE BOŽ’ POMOZI, VOŽD KOMERC, ČABARPLAST, KOSTIĆ I SIN, ZOOVET,MARIĆ KOMERC PAVILJONI ŠATORI NIKOLIĆ, ali i Opštini Osečina, Sportskom centru Osečina i OVC Braća Nedić.

Check Also

Spektakl na otvaranju polusezone: OFK Osečina pregazila Lajkovčane na prolećnoj premijeri

Možda i jedan od najboljih dana od kako se igra fudbal u Osečini. Od samog …