DECA OŠ “VOJVODA MIŠIĆ” IZ PECКE ZA TIJANU MILOŠEVIĆ

Na ovogodišnjem humanitarnom bazaru za Tijanu Milošević, koji je organizovao Učenički parlament naše škole prikupljena je, od prodatih čestitki i ukrasa, koje su izradili naši učenici, značajna suma novca i uplaćena na Tijanin račun. Učenički parlament naše škole svake godine organizuje humanitarni novogodišnji bazar za one kojima je pomoć najneophodnija.

Deca naše škole i ove godine, napravila su prodajnu izložbu svojih novogodišnjih radova. Da sve bude na dobro i lepo, pobrinula se naša škola, koja je ove godine po prvi put, obezbedila, uz pomoć firme “Cane” iz Osečine, vlasnika Stanka Andrića, firme “Podgorka” iz Osečine, vlasnika Dragana Popovića i STR “Mali raj” iz Osečine, novogodišnje paketiće za sve učenike mlađih razreda koje im je uručio lično Deda Mraz. Najlepše hvala preduzetnicima iz Osečine.
Ove godine naše misli, želje i akcije su posvećene Tijani Milošević iz Osečine. Tijani možete pomoći i vi, uplatom na račun 200-126484771-09 Poštanska štedionica.
Bazar je ove godine imao veoma dragu i snažnu podršku. Veoma smo zahvalni i istovremeno ponosni što smo u prilici da imamo, u svojoj Opštini, ovoliko dobrih ljudi.
Našem apelu odazvala se uprava Opštine Osečina, čiji je predsednik , gospodin Nikola Tomić, lično, sa svojim saradnicima posetio i pomogao našu inicijativu.
Našu akciju podržali su pored uprave Opštine Osečina, lično, institucionalno, moralno i finansijski; Policijska stanica Osečine, Narodna biblioteka Osečina, Turistička organizacija Osečine. Njihovi predstavnici, naši dragi prijatelji, saradnici i gosti, posetili su našu školu, razgovarali sa decom i učestvovali u akciji.

Hvala predsedniku Opštine Osečina, hvala svim institucijama i njihovim predstavnicima, hvala svim pojedincima, posebno gospodinu Milutinu Đorđiću, koji je na svaki način ulepšao našu borbu, hvala divnim meštanima Pecke, hvala roditeljima naših učenika i hvala celokupnom kolektivu naše škole.
I na kraju, ipak, najlepše i najponosnije hvala, i veliko bravo, za decu naše škole, koja su srce i duša ove akcije, koja su još jednom, u jednim stalnim i trenutnim i posebnim okolnostima, ispoljila svoju zrelost, kreativnost, entuzijazam i humanost.

Hvala, svima. Zajedno smo uspeli u našoj nameri, zbog koje smo sve i organizovali, a to je da koliko možemo pomognemo našoj Tijani. Tijani želimo uspešnu operaciju i mnogo radosti.
Srećnu Novu godinu i sve predstojeće praznike želi vam
Učenički parlament OŠ “Vojvoda Mišić” iz Pecke.

Check Also

Osaka kup okupio preko 600 mališana iz celog regiona

Na fudbalskim terenima SC Osečina 08. 09. Juna uspešno je održan “I Osaka kup” u …