DECA OŠ “VOJVODA MIŠIĆ” IZ PECКE ZA TIJANU MILOŠEVIĆ

Na ovogodišnjem humanitarnom bazaru za Tijanu Milošević, koji je organizovao Učenički parlament naše škole prikupljena je, od prodatih čestitki i ukrasa, koje su izradili naši učenici, značajna suma novca i uplaćena na Tijanin račun. Učenički parlament naše škole svake godine organizuje humanitarni novogodišnji bazar za one kojima je pomoć najneophodnija.

Deca naše škole i ove godine, napravila su prodajnu izložbu svojih novogodišnjih radova. Da sve bude na dobro i lepo, pobrinula se naša škola, koja je ove godine po prvi put, obezbedila, uz pomoć firme “Cane” iz Osečine, vlasnika Stanka Andrića, firme “Podgorka” iz Osečine, vlasnika Dragana Popovića i STR “Mali raj” iz Osečine, novogodišnje paketiće za sve učenike mlađih razreda koje im je uručio lično Deda Mraz. Najlepše hvala preduzetnicima iz Osečine.
Ove godine naše misli, želje i akcije su posvećene Tijani Milošević iz Osečine. Tijani možete pomoći i vi, uplatom na račun 200-126484771-09 Poštanska štedionica.
Bazar je ove godine imao veoma dragu i snažnu podršku. Veoma smo zahvalni i istovremeno ponosni što smo u prilici da imamo, u svojoj Opštini, ovoliko dobrih ljudi.
Našem apelu odazvala se uprava Opštine Osečina, čiji je predsednik , gospodin Nikola Tomić, lično, sa svojim saradnicima posetio i pomogao našu inicijativu.
Našu akciju podržali su pored uprave Opštine Osečina, lično, institucionalno, moralno i finansijski; Policijska stanica Osečine, Narodna biblioteka Osečina, Turistička organizacija Osečine. Njihovi predstavnici, naši dragi prijatelji, saradnici i gosti, posetili su našu školu, razgovarali sa decom i učestvovali u akciji.

Hvala predsedniku Opštine Osečina, hvala svim institucijama i njihovim predstavnicima, hvala svim pojedincima, posebno gospodinu Milutinu Đorđiću, koji je na svaki način ulepšao našu borbu, hvala divnim meštanima Pecke, hvala roditeljima naših učenika i hvala celokupnom kolektivu naše škole.
I na kraju, ipak, najlepše i najponosnije hvala, i veliko bravo, za decu naše škole, koja su srce i duša ove akcije, koja su još jednom, u jednim stalnim i trenutnim i posebnim okolnostima, ispoljila svoju zrelost, kreativnost, entuzijazam i humanost.

Hvala, svima. Zajedno smo uspeli u našoj nameri, zbog koje smo sve i organizovali, a to je da koliko možemo pomognemo našoj Tijani. Tijani želimo uspešnu operaciju i mnogo radosti.
Srećnu Novu godinu i sve predstojeće praznike želi vam
Učenički parlament OŠ “Vojvoda Mišić” iz Pecke.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …