Natalija, bravo!

Natalija Janković, učenica osmog razreda, OŠ „Vojvoda Mišić“ Pecka, jedina je učenica sa teritorije Opštine Osečina koja je učestvovala na Republičkom takmičenju iz književnosti – Кnjiževna olipijada i ostvarila značajan rezultat (17/20).

Inače, Natalija je pomenutom takmičenju osvojila I mesto na Opštinskom nivou, II mesto na Okružnom nivou. Кroz čitavo školovanje učestvuje i postiže zapažene rezultate i na smotri recitatora – Pesniče naroda mog. Svojim talentom za lepotu kazivanja doprinela je mnogim svečanostima i priredbama. Izuzetno je vredna, talentovana i posvećena, ali i svestrana.
O njenoj svestranosti svedoči i učešće na ovogodišnjem takmičenju iz hemije na Okružnom nivou, gde je, takođe, ostvarila zapažen rezultat. Ni izmenjen način rada škola usled epidemiološke situacije nije bio prepreka za Nataliju, za sticanje novih znanja i postizanje ovih veoma značajnih uspeha.
Ponosni smo i počastvovani što je Natalija đak naše škole, što smo imali priliku da radimo sa prvenstveno jednim divnim, dobrim i vaspitanim detetom, a potom i talentovanim i vrednim, i zato još jednom iskreno čestitamo Nataliji i njenoj nastavnici i mentoru, profesoru srpskog jezika i književnosti, Jeleni Simić na ovom ogromnom i divnom uspehu, i želimo joj da ostvari sve svoje snove, da ostane uvek vesela, radoznala i otvorena za nova znanja. Ne sumnjamo da ćemo se i u njenom budućem školovanju radovati njenim uspesima.

Кolektiv i uprava OŠ „Vojvoda Mišić“ Pecka

Check Also

Ministar Martinović obišao radove na objektu srednjeg obrazovanja u Osečini

Rekonstrukcija i adaptacija objekta srednje škole u okviru vaspitno-obrazovnog centra „Braća Nedić“ u Osečini privode …