Zahtev za određivnje obima i sadržaja studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta eksploatacije keramičarske gline na površinskom kopu “Gornje Crniljevo”

Ministarstvu zaštite životne sredine dostavljen je Zahtev za određivanje obima i sadržaja Studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta eksploatacije keramičarske gline na površinskom kopu “Gornje Crniljevo”,  na teritoriji KO Gornje Crniljevo, na području SO Osečina, od strane nosioca projekta, preduzeća “B.P.A. MAUMAN” doo iz Šapca, Popa  Karana 25.

Javni uvid u zahtev se može izvršiti svakog radnog dana od 11-14 časova, u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine, Ul. Omladinskih brigada 1, Novi Beograd, kancelarija 428, u trajanju od 15 dana od dana objavljivanja oglasa kojim se javnost obaveštava o Zahtevu  za određivanje obima i sadržaja Studije  o proceni uticaja na životnu sredinu.

Takođe, uvid u zahtev, može se obaviti i na službenom sajtu Ministarstva web adresa

https://www.ekologija.gov.rs/sites/default/files/inline-files/B.P.A.%20MAUMAN%20Kompletan%20zahtev%20pdf%20R.pdf

Mišljenja i primedbe na Zahtev mogu se dostaviti Ministarstvu zaštite životne sredine, Ul. Omladinskih brigada 1, kancelarija 428, Novi Beograd, u roku od 15 dana od dana objavljivanja oglasa.

Из серијала Глас Подгорине. Пројекат је суфинансиран из буџета Општине Осечина. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Check Also

Pet golova za poluvreme: Osečina pregazila Rađevac u derbiju

Da je pre meča napravljena anketa sa pitanjem: “Kakav rezultat očekujete?”, sigurni smo da ni …