Derbi opravdao očekivanja: KMF Braća Nedić – KMF Kareli 3-1(VIDEO)

U današnjem derbiju Trece regionalne lige Zapad – grupa A sastale su se dve izuzetno dobre ekipe. Sama utakmica bila je iznad ovog ranga takmičenja.

Na kraju slavili su domaći. Posle pocetnih ispitivanja snaga, prvo su zapretili nasi momci. Marković je oduzeo jednu loptu na sredini terena, uposlio Bajica na drugoj stativi kome nije bilo teško da sa 2 metra ubaci loptu u protivničku mrežu, 1:0. To je bio i rezultat prvog poluvremena.

Drugo poluvreme donelo je mnogo više uzbudjenja. Sjajan prekid nase ekipe sjajno je zatvorio Jovanović za veliku radost, 2:0. Tada Ubljani krecu sa 5 igrača u polju i za veoma kratko vreme dolaze do pogotka, iskosa sa desne strane gola Savica. Lopte je zavrsila u maloj mreži, 2:1. Nasi momci ubrzo oduzimaju loptu na protivničkoj polovini, Andrić je to uradio, sutirao, na odbijenu loptu od stative natrcao je Mrkonjić i kaznio gresku gostiju, 3:1. Do kraja nasa ekipa se uspešno branila i uspela da sačuva svoju mrežu.

https://youtu.be/X8nbeAD8ve8

Za nasu ekipu nastupili su: Savić Djordje, Mitrović, Jovanović, Bajić, Mladenović, Andrić, Pavić, Marković, Savić Danijel, Nikolić i Mrkonjić.

https://srbijasport.net/

Naredni meč je sledećeg vikenda u Lajkovcu kada gostujemo domaćinu KMF Zenon.

https://srbijasport.net/

Check Also

Pet golova za poluvreme: Osečina pregazila Rađevac u derbiju

Da je pre meča napravljena anketa sa pitanjem: “Kakav rezultat očekujete?”, sigurni smo da ni …