ZIMSKO ODRŽAVANjE OPŠTINSKIH I NEKATEGORISANIH PUTEVA

Zimsko održavanje opštinskih i nekategorisanih puteva, vrši se po planu i prioritetu, kao i na zahtev građana.

“Blagovremenom intervencijom i savremenom mehanizacijom, zaposleni JKP “Osečina” svakodnevno sprovode aktivnosti održavanja puteva i putnih objekata.

Zahvaljujući dobroj mehanizaciji i stručnosti zaposlenih, usluge održavanja puteva poverene su JKP, a ne firmi sa druge teritorije. Ekipe za održavanje puteva vredno rade tokom cele godine i vode računa o sprečavanju i otklanjanju oštećenja na svim putnim pravcima. U zimskom periodu, zbog velikih količina padavina i formiranja snežnog pokrivača i poledice, dežurne ekipe rade danonoćno.

Molimo građane da imaju razumevanje i strpljenje, jer će svi putni pravci biti očišćeni u što kraćem roku. Prohodnost puteva i bezbednost učesnika u saobraćaju je najvažnija u ovom trenutku. Takođe, apelujem na vozače da poštuju pravila i prilagode brzinu uslovima na putu”, izjavio je predsednik opštine Nikola Tomić.

Na teritoriji opštine Osečina ukupno ima 136,5 km opštinskih i oko 1200 km nekategorisanih puteva.

Из серијала Глас Подгорине. Пројекат је суфинансиран из буџета Општине Осечина. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …