ZIMSKO ODRŽAVANjE OPŠTINSKIH I NEKATEGORISANIH PUTEVA

Zimsko održavanje opštinskih i nekategorisanih puteva, vrši se po planu i prioritetu, kao i na zahtev građana.

“Blagovremenom intervencijom i savremenom mehanizacijom, zaposleni JKP “Osečina” svakodnevno sprovode aktivnosti održavanja puteva i putnih objekata.

Zahvaljujući dobroj mehanizaciji i stručnosti zaposlenih, usluge održavanja puteva poverene su JKP, a ne firmi sa druge teritorije. Ekipe za održavanje puteva vredno rade tokom cele godine i vode računa o sprečavanju i otklanjanju oštećenja na svim putnim pravcima. U zimskom periodu, zbog velikih količina padavina i formiranja snežnog pokrivača i poledice, dežurne ekipe rade danonoćno.

Molimo građane da imaju razumevanje i strpljenje, jer će svi putni pravci biti očišćeni u što kraćem roku. Prohodnost puteva i bezbednost učesnika u saobraćaju je najvažnija u ovom trenutku. Takođe, apelujem na vozače da poštuju pravila i prilagode brzinu uslovima na putu”, izjavio je predsednik opštine Nikola Tomić.

Na teritoriji opštine Osečina ukupno ima 136,5 km opštinskih i oko 1200 km nekategorisanih puteva.

Из серијала Глас Подгорине. Пројекат је суфинансиран из буџета Општине Осечина. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Check Also

Osaka kup okupio preko 600 mališana iz celog regiona

Na fudbalskim terenima SC Osečina 08. 09. Juna uspešno je održan “I Osaka kup” u …