NASTAVAK SARADNJE OBRAZOVNO-VASPITNOG CENTRA „OSEČINA“ I KOMPANIJE „EUROPROM“

Obrazovno-vaspitni centar „Osečina“ i ove godine nastaviće dugogodišnju saradnju sa društveno odgovornom kompanijom „Europrom“ koja se ogleda u realizaciji stručne prakse učenika trogodišnjeg zanimanja trgovac.

https://youtu.be/bGMp_bJk-CE

Tokom poslednjih nekoliko godina saradnja škole sa kompanijom „Europrom“ je  veoma uspešna i isto toliko važna u pokazivanju učenicima da jedino svojim trudom, zalaganjem i željom za učenjem mogu napredovati pravim putem i ostvariti svoje poslovne ciljeve. Veoma je važno istaći da je 5 bivših učenika Obrazovno-vaspitnog centra „Osečina“ nakon stečene diplome trgovac svoje radno iskustvo otpočelo u kompaniji „Europrom“, gde su već nekoliko meseci, a neki čak i godinama primer dobre saradnje privrede i obrazovanja.

Kompanija „Europrom“ sa ponosom ističe svoj program saradnje sa školom u Osečini i raduje se novoj generaciji trgovaca koja će ulepšatiti radno okruženje maloprodajnih objekata „Europroma“ kako u Osečini, tako i u čitavom Kolubarskom okrugu, na šta je ukazala i Bojana Perić, PR menadžer kompanije „Europrom“.

Check Also

I ove nedelje preventivni pregledi u Domu zdravlja

S obzirom na to da je fokus zdravstvene zaštite stavljen na prevenciju, u nedelju 24.marta …