NASTAVAK SARADNJE OBRAZOVNO-VASPITNOG CENTRA „OSEČINA“ I KOMPANIJE „EUROPROM“

Obrazovno-vaspitni centar „Osečina“ i ove godine nastaviće dugogodišnju saradnju sa društveno odgovornom kompanijom „Europrom“ koja se ogleda u realizaciji stručne prakse učenika trogodišnjeg zanimanja trgovac.

https://youtu.be/bGMp_bJk-CE

Tokom poslednjih nekoliko godina saradnja škole sa kompanijom „Europrom“ je  veoma uspešna i isto toliko važna u pokazivanju učenicima da jedino svojim trudom, zalaganjem i željom za učenjem mogu napredovati pravim putem i ostvariti svoje poslovne ciljeve. Veoma je važno istaći da je 5 bivših učenika Obrazovno-vaspitnog centra „Osečina“ nakon stečene diplome trgovac svoje radno iskustvo otpočelo u kompaniji „Europrom“, gde su već nekoliko meseci, a neki čak i godinama primer dobre saradnje privrede i obrazovanja.

Kompanija „Europrom“ sa ponosom ističe svoj program saradnje sa školom u Osečini i raduje se novoj generaciji trgovaca koja će ulepšatiti radno okruženje maloprodajnih objekata „Europroma“ kako u Osečini, tako i u čitavom Kolubarskom okrugu, na šta je ukazala i Bojana Perić, PR menadžer kompanije „Europrom“.

Check Also

Osaka kup okupio preko 600 mališana iz celog regiona

Na fudbalskim terenima SC Osečina 08. 09. Juna uspešno je održan “I Osaka kup” u …