Promocija projekta “Za srećnije detinjstvo”

Sredstvima Evropske unije preko programa EU PRO PLUS a uz podršku Ministarstva za evropske integracije izvode se radovi na rekonstrukciji i sanaciji krova PU “Lane”, izrada Plana razvoja opštine Osečina i nabavka IT opeme za predškolsku ustanovu.

Dana, 21.12.2022.godine u sali Skupštine opštine Osečina održana je promocija projekta “Za srećnije detinjstvo” na kom su pored lokalnog rukovodstva prisustvovali i zaposleni, članovi Upravnog obora i Saveta roditelja iz PU “Lane”, predstavnici UNOPS-a u Srbiji Slobodan Derikonjić i Milan Kolašinac, kao i članovi projektnog tima opštine Osečina.

Prisutnima su se obratili predsednik opštine Nikola Tomić, direktorka PU “Lane” Dušica Grujičić koji su izrazili veliku zahvalnost donatoru, kao i Slobodan Derikonjić koji je izložio šta je tema projekta.

Prezentaciju o merama energetske efikasnosti i načinima na koji se energija može uštedeti prisutnima je prezentovao Perko Đermanović dipl.inž.maš. Takođe, izložio je i podatak da će se nakon rekonstrukcije krova PU “Lane” ostvariti ušteda i do 50%.

Check Also

Sportski centar Dom zdravlja Nis petrol odbranio titulu na Radnickim sportskim igrama 2024.

Završene su Radničke Sportske igre 2024. godine u malom fudbalu za muškarce. Naši sugradjani mogli …