Fudbalski spektakl opravdao očekivanja: Ofk Osečina – osvojila jedan bod, izgubila dva

U poslednjoj deceniji, ne pamti se veća euforija, zainteresovanost javnosti, i odziv navijača, kao i važniji meč naše ekipe, koja je danas, u prelepoj fudbalskoj predstavi plesala od sjaja do očaja.

Ambijent, publika, važnost utakmice, u prvom poluvremenu davali su krila našim momcima, već u prvom napadu, Pavić je krenuo u nalet ka golu gostiju…
Redjali su se zatim, Pavić, Miljkovic, Stanišić je pravio ogromne probleme po desnoj strani gostima. Nakon odličnog ulaza u sredinu, Stanišić levom nogom sa 30m, neverovatnim udarcem, pogadja okvir gola. Ne zaustavlja se domaćin tu, kidise na gol gostiju, koji se brane svim sredstvima, što rezultuje sa nekoliko žutih kartona.

Pred kraj prvog poluvremena, Pavic bezi odbrani gostiju, biva oboren s ledja, sudija bez dvoumljenja pokazuje na belu tačku, a stoperu gostiju put u svlačionicu nakon drugog žutog kartona.

Miljkovic, preiskusno šalje Kirovskog u jednu stranu, loptu u drugu, 40 minut Osečina dolazi u vođstvo.
Prvo poluvreme, domaćin rutinski provode kraju.

Stanišić u 52. minutu ispravlja nepravdu iz prvog poluvremena, tehnički savršenim udarcem, u suprotan ugao uz pomoć stative postiže prelep gol za vođstvo domaćina od 2:0 i čini se siguna 3 boda.
Međutim, kao i uvek u fudbalu, 2:0 je najopasniji rezultat, a što se nažalost potvrdilo i danas. Trenutak nepažnje, koristi bivši igrač Ofk Osecine, Mirić, koristi grešku naših momaka i rutinski gura loptu pored Savića, u 66. minutu. Nakon toga ređaju se prilike na obe strane, domaćin napada, ali mreže miruju.
U 73. minutu, sudija svira blag faul nad gostujućim igračem, centaršut, i smušenost odbrane Osecine, dovodi do poravnanja rezultata. Do kraja, naši momci su imali još dve izgledne prilike iz igre, i dva pokušaja Miljkovic iz slobodnog udarca, ali se istakao Kirovski na golu gostiju.
Gosti su se povukli i čekali poslednji sudijski zvizduk, krali vreme i dočekali bod po koji su došli. Prepune tribine nisu uskraćene za lepu fudbalsku predstavu, što je na kraju nagrađeno ogromnim aplauzom publike.
Ofk Osecina – Kačer Belanovica 2:2.

Check Also

Spektakl na otvaranju polusezone: OFK Osečina pregazila Lajkovčane na prolećnoj premijeri

Možda i jedan od najboljih dana od kako se igra fudbal u Osečini. Od samog …