BIBLIOTEČКA ČAROLIJA NA TRGU “ČLAN SAM BIBLIOTEКE, PA ŠTA” КNJIGOŠETALICA U POSETI GRADSКOM TRGU

Trećeg juna biblioteka je povela akciju učlanjavanja naših sugrađana u cilju promocije knjige, biblioteke i čitanja. Sugrađani su imali priliku da se učlane i dobiju na poklon knjigu iz naše izdavačke delatnosti po želji. Članstvo u biblioteci je idealna prilika za slobodu ideja, slobodu komunikacije, obrazovanje, zabavu, bezbedno mesto i pristup informacijama.

Za samu biblioteku od presudnog značaja je stvoriti inspirativne prostore u kojima ljudi mogu komunicirati jedni sa drugima i sa zadovoljstvom pozajmljivati knjige i ostali bibliotečki materijal. Naša biblioteka ima sve čari ineligentnog šarma sa očuvanim starim duhom.
Sa nadom da će se ova akcija nastaviti, zahvaljujemo se svim sugrađanima na dolasku, učlanjavanjem u Narodnu biblioteku Osečina, pokazali su koliko građani posvećuju pažnju intelektualnom razvoju i čitanju knjiga, jer jedno na ovaj način možemo sačuvati kulturni identitet jednog naroda.

Fotografije se mogu pogledati na stranici Biblioteke

Link do fotografija

Check Also

VEŠTI PRSTI I TRADICIJA U SRCU BIBLIOTEKE-Magična pletenica Ivanjdanskih venčića

Uprelepoj čitaonici naučnog odeljenja Narodne biblioteke Osečina, u petak, 07.07.2023. god. (Ivanjdan), održana je nezaboravna …